Landsbyportalen > Fritid > Spejderne > Ulve > Ulvene Lille Vildmose Spejderne

Ulvene Lille Vildmose Spejderne

Ulvemøder afholdes Torsdage kl. 18.30 - 20.00, hvis ikke andet er meddelt via udleveret seddel.

Bliver man forhindret i at komme, bedes man venligst meddele det til nærmeste leder.

Vi følger folkeskolernes ferieplan. Efter weekendture er det først kommende møde aflyst.

Nye ulve kan starte lige efter sommerferien, og er på prøve de første 2 måneder, hvor de skal lære nogle færdigheder inden de optages i "Ulveflokken", på et "Fuldmånemøde", i oktober eller november. Derefter kommer turen til knivbevis, for de nye og øksebevis for de gamle ulve.

PÅ ulvemøderne bruger vi træningssystem for ulv, der i korte træk går ud på at lære dem ting indenfor kategorierne; kirken, samfund, klar dig selv, naturen, iagttagelse, orientering, pionering, lejrliv og spejderfællesskab.

Udover ulvemøderne, er der adskillige lejre, hvor temaet er nogle af de færdigheder de har lært. I sommerhalvåret så vidt muligt i teltlejr, resten af året er det i hytte.

De fleste børn har en stor evne til at leve sig ind i en fantasiverden. Børnene får brugt deres fantasi og lyst til at opleve eventyret. Grænsen mellem fantasi og virkelighed kan ofte helt viskes bort ved fantasiens hjælp - børnene er de grå aber, Bandalog, eller landsbyjægeren - Buldeo, på jagt efter Mowgli. Et tov bliver hurtigt til slangen Kaa, og stenene bliver uden videre til en del af rådsklippen.

Børnene giver fantasiverdenens figurer liv gennem legen. Legen er med til at udvikle børnene til kreative, selvstændige mennesker.

Lille Vildmose Spejdernes ulveflok bestræber sig på at udvikle ulvenes evner, inden for godt kammeratskab, samarbejde og simple spejderfærdigheder.

Lene

Willadsen jeppebjerg@ofir.dk 2042 7974

Synnøve 

Carlsson

synnoeve.carlsson@gmail.com

4058 3320

Sidst opdateret 06-04-2016
Sitemap - Powered by TownPortal 0.6