Landsbyportalen > Fritid > Spejderne > Seniorspejdere > Seniorspejdere Lille Vildmose Spejderne
Sidste nyheder

2005-08-12: Vi har været på korpslejr

Seniorspejdere Lille Vildmose Spejderne

Ved seniorspejderne, spejderne og juniorspejderne er der fast møde hver onssdag aften fra kl. 18.30 til kl. 20.00. Vi følger skoleåret, og starter første tirsdag efter skolestart og slutter sidste tirsdag inden sommerferien.

Da spejderne her er lidt større arbejder vi mere med projekter der godt kan strække sig over mange møder.
Spejderne er i vid udstrækning selv med til at bestemme hvad vi skal beskæftige os med. Det gør derfor at mange bliver mere interesseret i hvad der arbejdes med.

Et vigtigt princip er ”Learning-by-doing”, hvor spejderen lærer af sine erfaringer, fejl og succeser. Det er vores pædagogiske metode, vi taler ikke så meget derom, vi arbejder blot på den måde. Den enkelte tager medansvar i forhold til sine evner, modenhed og kvalifikationer.

Spejderne arbejder med et andet princip i spejderarbejdet: Patruljesystemet, som i sin essens er: Børn leder børn. Ideen med patruljearbejdet er, at de selv finder på ideer og fører dem ud i livet. En leder følger patruljen, er rådgiver og inspirator, men tager kun ansvar og træder til, hvis patruljen beder om hjælp. Spejderne arbejder i et såkaldt patruljesystem, hvor spejdere samarbejder i små grupper, sammensat med udgangspunkt i forskellighed og fællesskab. De store er derfor med til at hjælpe de mindre.

Hvis du vil vide mere om KFUM-spejdernes strategi, så klik ind på Fremtidens spor

Med spejderhilsen

Mathias 

Ringsholt

MathiasRingsholt@hotmail.com

9839 6618

Christina 

Eriksen

9293christina@gmail.com

2464 6869

Annette

Fager Nyvang

nyvangnyvang@mail.tele.dk

9833 1158


Sidst opdateret 18-11-2015
Sitemap - Powered by TownPortal 0.6