Nyheder

2004-02-09 | Slankebehandling

Læs mere...

2004-02-09 | Madintolerans

Intolerans overfor specifikke fødevarer er absolut ikke ualmindeligt, og det forholder sig faktisk således at længerevarende indtag af fødevarer, individet er/har intolerans overfor, kan føre til somatiske forhold der forhindrer den enkelte i at udføre gøremål, der ikke tidligere har været forbundet med problemer, overhovedet. Når intoleransen er udredet vil vedkommende, såfremt de problematiske fødeemner fravælgesm den daglige kost, kunne leve uden symptomer overhovedet. det forholder sig desvære således at intolerans bliver mere og metre almindeligt. ;em fortvivl ikke, intolerans kan behandles med held, med en "normal dagligdag til følge.

Læs mere...

2004-02-09 | Rygestop

Alle kan holde op med at ryge. Det kan føles uoverkommeligt at blive røgfri: Aldrig mere en cigaret efter maden. Aldrig mere en cigaret til kaffen eller TV-avisen. Det lyder u-udholdeligt, men man skal kun holde én dag ad gangen! Efter 5 dage som røgfri, er verden forandret. Det føles friskt og frit – især om morgenen. Det er skønt at have en god smag i munden, at smage og dufte alting anderledes, at have meget mere energi. Det er faktisk rart ikke at skulle ryge hele tiden, og med akupunktur er der stor sandsynlighed for, at du helst vil undvære cigaretterne efter ganske få dage.

Glargard Aku & Helse CVR: 26365570

Nørregade 5, 9574 Bælum, 98 39 84 00 & 21 69 24 82

www.akuoghelse.com

Tobaksafvænning med Akupunktur

Afhængig af tobak? Afhængighed af tobak er afhængighed af nikotin. Nikotin er det mest vanedannende stof, som findes og er et gammelt anti-depressionsmiddel. Nikotin påvirker det automatiske nervesystem, som ikke er under viljens kontrol.

Nikotin får de fleste funktioner i kroppen til at accelerere: Puls og blodtryk øges, humøret eskalerer og tarmfunktion samt stofskifte stiger. Men efter fire timer bremser en anden funktion i vores nervesystem den kunstige ”opkvikning”, der kommer af nikotin-indtagelse: Blodtryk, puls falder, humøret falder og tarmfunktion samt stofskifte falder. I ekstreme tilfælde opstår der nedtrykthed og depression. Sådan vågner en ryger hver morgen. Efter den første cigaret eskalerer det hele igen.

Tobak og sundhed Alle sundhedsorganisationer anser tobak som et forgiftningsmiddel og som en stærkt vanedannende nervemedicin. Blev tobak ”opfundet” idag ville den være receptpligtig – eller helt forbudt. Vedvarende rygning kan medføre: astma, hjertesygdomme, pulsændringer, nedbrydning af arterier – især i benene, lunge-, nyre- og blærecancer. Der er ligeså mange påvirkninger af psyken, som ikke ses og sjældent erkendes.

Tobaksafvænning med akupunktur Når man holder op med at ryge, så fjerner man effekten fra nikotinen fra nervesystemet. Det skaber en abstinenstilstand – såvel psykisk som fysisk. Denne tilstand forsvinder igen efter en måneds tid. En måned kan være længe at vente på bedre tider! – også for éns omgivelser.

Akupunktur kan i løbet af få dage fjerne abstinenstilstanden og normalisere: puls, blodtryk, tarmfunktion, humør osv. Akupunktur balancerer nervesystemet til at klare sig uden nikotin. Efter behandling kan man have lyst til tobak et par dage, men ingen abstinenser.

Tobaksafvænning med akupunktur strækker sig over en måned. Ved den første behandling udredes de mulige forhindringer for et positivt rygestop og der isættes nåle, som styrker dig under behandlingen mod det egentlige rygestop. Det anbefales, at du ryger videre, mens denne del af behandlingen foregår. Ved den anden behandling, som finder sted ca. en uge efter, isættes perma-nåle for selve rygestoppet. Det anbefales, at du ikke ryger 6-8 timer før denne behandling. Der kan evt. aftales en tid først på dagen. Perma-nålene sidder i ørerne 10-14 dage, hvorefter behandlingen gentages. Ved denne behandling påvirkes endvidere punkter, der er tilpasset individuelle hensyn. OBS: Selvom du holder op med at ryge efter 2. behandling, så ønsker vi at se dig til en 3. behandling, da det er vores erfaring, at der opnås et langt mere ”stabilt” resultat, hvis behandlingen fuldføres.

Pris for behandling kr. 700,-, som betales ved første behandling.

Læs mere...

2004-02-08 | Prisliste Aku og Helse

Læs mere...

Sitemap - Powered by TownPortal 0.6