Landsbyportalen > Erhverv > Industri > Fjernvarme > Nyheder > 120925 Stillingsannonce Varmemester-assistent KF BV

120925 Stillingsannonce Varmemester-assistent KF BV

Sammen med Kongerslev Fjernvarme søger vi Driftsassistent til afløser for vores nuværende Varmemester, som har fået fuldtidsjob i Ø Hurup.

  • Vi håber du har lyst til at læse hele stillingsannoncen ved at klikke "Læs Mere"

Driftsassistent søges.

Som led i en driftsaftale mellem Kongerslev Fjernvarmeværk og Bælum Varmeværk søges en driftsassistent. Driftsassistenten vil komme til at indgå i et personale bestående af driftsleder og kontormedarbejder.

Du vil selvstændigt og i samarbejde med driftslederen drifte og vedligeholde anlæg, bygninger og ledningsnet på de to varmeværker i henholdsvis Kongerslev og Bælum..

Dine primære opgaver vil være at indgå i driften af de 2 varmeværker samt kontakter til forbrugere omkring service og rådgivning vedr. fjernvarmeinstallationen, vedligeholdelse af målere samt led-ningsnet. Du kommer til at indgå i et vagtteam, og må derfor være bosiddende i området omkring Kongerslev/Bælum.

 

Din profil.

Faglært inden for vvs/smed el. lign. med kendskab til fjernvarmesystemer. Fortrolig med brug af EDB-anlæg og SRO-anlæg. Skal kunne arbejde selvstændigt, og bevare overblikket i travle situa-tioner. Skal være fleksibel og samarbejdsorienteret. Er indstillet på løbende at lade sig efteruddanne i takt med de behov, der måtte blive i forhold til de opgaver der forventelig vil være under konstant forandring.

Vi tilbyder.

Et job med daglige udfordringer, og som omfatter driften af 2 varmeværker. Det appellerer til en selvstændig og engageret person i et miljø, hvor der er en ligefrem og uformel omgangstone. Stil-lingen er i første omgang frem til 1. december 2013, hvorefter samarbejdet mellem Kongerslev Fjernvarme og Bælum Varmeværk evalueres. Herefter mulighed for fastansættelse.

Løn.

Der vil blive tilbudt løn efter kvalifikationer – incl. vagttillæg, pension, mv.

Ansættelsesmyndighed vil være Kongerslev Fjernvarmeværk.

Ansøgning og frist.

Send en skriftlig ansøgning til Kongerslev Fjernvarmeværk senest den 15. oktober 2012 – evt. digitalt til administration@kongerslevfjernvarme.dk

Ansættelse vil ske pr. 1. november 2012 eller så hurtigt som muligt derefter. Ansættelsesudvalget vil også omfatte repræsentation fra Bælum Varmeværks bestyrelse.

Måtte du have spørgsmål til stillingsindhold m.v. er du velkommen til at kontakte driftsleder Kenneth Jensen på tlf. 98 33 14 72. Se i øvrigt www.kongerslevfjernvarme.dk og www.baelum.dk/erhverv/industri/fjernvarme

 

 

Kongerslev Fjernvarmeværk                                      Bælum Varmeværk

Fælledvej 2                                                                    Grønnegade 6

9293 Kongerslev                                                           9574 Bælum

 

Driftslederen og driftsassistenten skal i samarbejde drifte såvel Kongerslev Fjernvarmeværk som Bælum Varmeværk. Kongerslev Fjernvarmeværk er et forbrugerejet Kraftvarmeværk som forsyner ca. 600 forbrugere. Det producerer varme og el baseret dels på et bioanlæg og dels på et motoranlæg og en gaskedel. Bælum Varmeværk er et forbrugerejet kraft-varmeanlæg som forsyner ca. 350 forbrugere. Det producerer varme og el baseret på ett motoranlæg og en gaskedel.

Over sigt

Sidst opdateret 20-09-2012
Sitemap - Powered by TownPortal 0.6